Διαγραφή λογαριασμού

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας.

Ο γρηγορότερος τρόπος είναι μέσα από την εφαρμογή: Ρυθμίσεις και έπειτα Διαγραφή λογαριασμού. Ο λογαριασμός σας απενεργοποιείται αμέσως και όλα όσα περιέχει αφαιρούνται από τα συστήματά μας εντός 30 ημερών.

Δεν έχετε κινητό με την εφαρμογή; Χρησιμοποιήστε αυτή τη φόρμα. Καταχωρίστε τη διεύθυνση email που χρησιμοποιεί ο λογαριασμός σας, και θα απαντήσουμε σε αυτή τη διεύθυνση για να επιβεβαιώσουμε ότι είστε πραγματικά εσείς πριν διαγράψουμε οτιδήποτε. Μόλις επιβεβαιώσετε, ισχύει η ίδια αφαίρεση εντός 30 ημερών.

Η διαγραφή του λογαριασμού σας σβήνει το προφίλ, τους περιπάτους, τους σκύλους, τους στόχους, τα προγράμματα και τις καταγραφές ευεξίας σας. Κάτι σημαντικό: μια συνδρομή Pro χρεώνεται από το App Store ή το Google Play και δεν ακυρώνεται με τη διαγραφή του λογαριασμού. Ακυρώστε την πρώτα στο κατάστημα.